keyboard_arrow_up

Risicobeheer; meer dan verzekeren

Als ondernemer weet u; ondernemen is risico’s nemen. Als ondernemer wil u echter ook groeien, nieuwe uitdagingen aangaan en leuke kansen pakken. Dit zorgt echter ook weer voor nieuwe risico’s welke impact kunnen hebben op de continuïteit van de onderneming.

Wij van De Verzekeringsadviseur Holland Verzekeringen vinden echter dat de risico’s niet de ontwikkeling en de groei van uw onderneming in de weg moeten staan.  Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij graag uw partner in risicobeheer.

Wij geloven niet in het adviseren van verzekeringen; wij adviseren in uw risico’s. Hoe doen wij dit? Graag brengen wij de risico’s van uw onderneming in een persoonlijke gesprek samen met u in kaart. Als u uw risico’s inzichtelijk heeft kunt u duidelijke keuzes maken; wil ik dit risico zelf dragen, kan ik dit risico op een bepaalde manier verminderen of draag ik dit risico over. Samen maken wij een bewuste keuze in het managen van uw risico’s.

Als u besluit om bepaalde risico’s over te dragen zoeken wij voor u de beste verzekeringsoplossing passend bij uw specifieke situatie. Zo weet u zeker dat de overgedragen risico’s ook daadwerkelijk goed zijn afgedekt. Een fijn gevoel.

Uiteraard houdt het dan niet op. Uw bedrijf blijft in beweging. Wij zorgen voor het  beheer van de gekozen verzekeringsoplossingen. Tevens zullen wij u regelmatig contact met u onderhouden om na te gaan of de afgedekte risico’s nog gelijke tred houden met de ontwikkeling van uw onderneming.

Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn altijd voor u bereikbaar om u van dienst te zijn. Mocht zich onverhoopt toch een schadegeval voordoen dan nemen wij alle zorg voor u uit handen.

Donnie Mulder, Intern Accountmanager zakelijke verzekeringen 

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.