keyboard_arrow_up

Stormschade voorkomen? Dit moet u doen

Het najaar en de winter zijn ook weer de tijd dat er vaker een storm over het land trekt. U moet er vast niet aan denken dat een storm een heleboel schade aan uw huis veroorzaakt. Ik geef u als verzekeringsadviseur dan ook graag een aantal tips om stormschade te voorkomen:

  • Zorg ervoor dat door de storm niets weg kan waaien, dus zet uw tuinmeubilair in de schuur, evenals eventuele trampolines, kinderglijbaantjes of lege bloempotten.
  • Controleer of alles aan de buitenkant van uw huis nog goed vastzit. Zitten er geen dakpannen los? Hoe is de staat van de bevestiging van uw zonneschermen?
  • Sluit alles goed af. Sluit deuren en ramen om klapperen te voorkomen.
  • Controleer ook de omgeving van uw huis. Liggen er in de buurt grote takken die zouden kunnen gaan waaien of staan er grote bomen waarvan de takken loszitten?

Berg spullen op waarmee u geen risico wilt lopen. Zet uw auto in de garage, dan kan er ook geen tak op vallen. Of wat dacht u van uw mooie beeld in de tuin?

Schade aan uw huis of inboedel is verzekerd onder de opstalverzekering. Pas vanaf windkracht 7 wordt er gesproken van een storm door verzekeraars. Als verzekeringsadviseur kijk ik graag met u mee naar uw stormschade verzekering. Wat is uw eigen risico? Wat zijn de voorwaarden of kleine lettertjes? Zo zorgen we er samen voor dat als stormschade niet te voorkomen is, u wel goed verzekerd bent!

Martijn van Dijk, Verzekeringsadviseur

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.