keyboard_arrow_up

Ziekte- en verzuimverzekeringen

Een verzuimverzekering vergoedt (een deel van) het inkomen dat u moet doorbetalen bij ziekte of verzuim van uw personeel. Daarnaast bevat een ziekte- en verzuimverzekering vaak een compleet pakket waarbij bijvoorbeeld ook een arbodienst inbegrepen is die een zieke werknemer kan begeleiden en wordt er hulp geboden bij het voorkomen van verzuim.

De Verzekeringsadviseur kijkt graag met u mee hoe u uw bedrijf het beste kunt beschermen tegen de kosten van verzuim. Wat houdt de WULBZ (Wet uitbreiding loondoorbetalingsplicht bij ziekte) in en welke stappen moet u als werkgever verplicht doorlopen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren we u graag uitgebreid.


Collectieve ongevallenverzekering

Steeds meer werkgevers zijn verplicht een ongevallenverzekering aan hun werknemers aan te bieden, vooral in branches waarin werknemers een groot risico op bedrijfsongevallen lopen. De collectieve ongevallenverzekering sluit u als werkgever af voor uw werknemers of hun nabestaanden. Ook verenigingen en stichtingen kunnen een collectieve ongevallenverzekering afsluiten. De Verzekeringsadviseur vertelt u graag meer over de... Lees verder...

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.