keyboard_arrow_up

De Verzekeringsadviseur Heikant

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Verzekeringsadviseur Heikant.

Openingstijden

ma Op afspraak 's avonds op afspraak
di Op afspraak 's avonds op afspraak
wo Op afspraak 's avonds op afspraak
do Op afspraak 's avonds op afspraak
vr Op afspraak 's avonds op afspraak
  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1568 beoordelingen

Medewerkers

  • Alexander de Visser - Hypotheek adviseur Alexander de Visser Hypotheek adviseur
Plaats Review

Reviews

De Verzekeringsadviseur Heikant heeft 80 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.6.



Deze recensie is geplaatst op 19-03-2018.

De adviseur heeft ons begeleid bij de aankoop van onze woning. Hij heeft ons van in het begin een duidelijke uitleg gegeven met advies op maat. De communicatie is steeds vlot verlopen en bij vragen hebben we altijd beroep kunnen doen op hem. We zijn zeer tevreden over de hulp en uitleg die we van hem gekregen hebben en zouden hem aan iedereen aanraden. Bedankt.



Deze recensie is geplaatst op 06-03-2018.

Dankzij de adviseur was onze hypotheek snel geregeld. Een fijne en vriendelijke man waar je alles aan kunt vragen en die veel werk uit handen neemt.



Deze recensie is geplaatst op 19-02-2018.

Denkt met je mee en is altijd bereikbaar voor vragen. Goede service!



Deze recensie is geplaatst op 15-02-2018.

Gaf duidelijk en deskundig hypotheekadvies. Toont betrokkenheid en reageerd snel op vragen. Kortom een prettige ervaring.



Deze recensie is geplaatst op 25-01-2018.

We kregen middels de hypotheekadviseur diverse scenario's voorgesteld en samen bekeken we wat bij onze situatie mogelijk was. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De uitleg was helder. Indien er iets niet duidelijk was bestond de mogelijkheid om dit na te vragen. Altijd heldere uitleg.



Deze recensie is geplaatst op 10-01-2018.

Goede service, heel vriendelijke man en assistente en alles héél vlug in orde gekregen. Kortom, toppie!



Deze recensie is geplaatst op 02-01-2018.

Helder advies en ook in duidelijke taal. Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Goede service!



Deze recensie is geplaatst op 11-12-2017.

Fijn gesprek, goede uitleg en denkt heel goed mee!! Heel veel dank voor Alles!! Super kantoor!!



Deze recensie is geplaatst op 22-11-2017.

Hebben een duidelijk en helder advies gekregen betreffende onze nieuwe hypotheek. Goed bereikbaar voor vragen, snel en gerichte antwoorden. Geeft ook goede informatie betreffende hypotheek, verzekeringen en belasting onderwerpen welke ook na het afsluiten van een hypotheek van toepassing zijn. Kortom wij zijn zeer tevreden met als eindresultaat snel akkoord, op een voor ons passende hypotheek voor ons nieuwe huis.



Deze recensie is geplaatst op 21-11-2017.

Van het begin tot het einde verleent de adviseur een uitstekend werk. Als je een nieuwe woning koopt en voor het eerst een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Vaak onbekende en ingewikkeld zaken, maar de adviseur kan het zo uitleggen dat het kinderlijk eenvoudig klinkt. Als er naderhand toch bleek dat er mij iets niet duidelijk was, was de adviseur altijd bereikbaar. De begeleiding, adviezen en persoonlijke gesprekken bij mij thuis, gaven mij het gevoel dat ik in vertrouwde handen was. Van het eerste gesprek in augustus tot het laatste moment bij de notaris heeft de adviseur mij bijgestaan. Ik kan het niet anders verwoorden, dan dat de geleverde werkzaamheden en service van de adviseur en zijn team van topkwaliteit zijn.



Deze recensie is geplaatst op 14-11-2017.

Vriendelijk hypotheekadvisseur. Hij geeft alle soort informatie over hypotheken op een duidelijke manier. Hij antwoordt ook de emails heel snel.



Deze recensie is geplaatst op 02-11-2017.

De adviseur heeft voor ons een bijpassende hypotheek gezocht. Wat wij fijn vonden was dat hij alles op een begrijpelijke en vriendelijke manier uitlegt zodat een "leek" zoals wij, het ook begrepen. Super fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 01-11-2017.

De adviseur heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Hij heeft ons op een hele deskundige en accurate manier door het hele traject van afsluiten van de hypotheek en aankoop van het huis heen geholpen. Dat heeft ons heel veel kopzorgen, uitzoekwerk en vooral ook onnodige kosten bespaard. Bovendien is de adviseur gewoon een heel prettig en sympathiek persoon.



Deze recensie is geplaatst op 01-11-2017.

Hij is deskundig, vriendelijk, correct maar vooral zichzelf. Zijn met de adviseur in contact gekomen op advies van onze zoon. Heeft ons zeer goed geholpen en goed advies gegeven. En tot onze tevredenheid alles geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 24-10-2017.

Gewoon lekker zichzelf!, en duidelijke uitleg over al onze vragen.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2017.

Zeer snelle reactiviteit op alles, vriendelijk onthaal en de goedgezindheid van een echte Zeeuw, daarom komen we ook naar Zeeuws Vlaanderen wonen! We hebben de adviseur ook gekozen omdat onze zoon er ook zeer tevreden over was en nog is. Wat moet je meer hebben? We zeggen het zeker door!



Deze recensie is geplaatst op 18-09-2017.

Open, eerlijke houding en geeft onderbouwd en professioneel advies. Is onafhankelijk en handelt daarom niet in eigen belang.



Deze recensie is geplaatst op 10-08-2017.

Onze situatie was ingewikkeld en alles wat tegen kon zitten, zat tegen. Het was spannend tot het einde maar de adviseurs hebben dit tot een goed einde gebracht. De adviseur is zelfs meerdere keren langs gekomen en nam de tijd. Uiteindelijk is het gelukt. Bedankt voor het regelen van onze hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 05-07-2017.

Deze adviseu is super!!! Uitleg, gesprek, hulp, bereikbaarheid, kortom alles is goed en snel geregeld. Zonder hem was het me niet gelukt. Top!!!!



Deze recensie is geplaatst op 04-07-2017.

De adviseur zijn een top team, spelen goed op elkaar in en op de noden van de consument Heel gedreven en volhardend --> the key to succes

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.