keyboard_arrow_up

De Verzekeringsadviseur Hoofddorp

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Verzekeringsadviseur Hoofddorp.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
di 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
wo 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
do 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
vr 09:00 tot 17:30 uur
za Op afspraak
  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1568 beoordelingen

Medewerkers

  • Jeannette de Wit - Financieel adviseur Jeannette de Wit Financieel adviseur
  • Kees Kuijt - Kredietadviseur Kees Kuijt Kredietadviseur
  • Martijn van Dijk - Verzekeringsadviseur Martijn van Dijk Verzekeringsadviseur
  • Patrick Spijker - Hypotheekadviseur Patrick Spijker Hypotheekadviseur
Plaats Review

Reviews

De Verzekeringsadviseur Hoofddorp heeft 6 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 06-03-2018.

Ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ik kreeg van hun regelmatig een update het gesprek was duidelijk en constructief.



Deze recensie is geplaatst op 20-12-2017.

Ben zeer tevreden. Basis informatie is op de website te vinden. Voor het intake (inventarisatie) gesprek wordt ruim de tijd genomen. Duidelijke uitleg over de kosten van het advies traject en de mogelijkheden van de verschillende hypotheekvormen. Uitgebreide advies rapportage, compleet met toelichting over de consequenties en de afdekking daarvan bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en overlijden. Kortom een compleet verhaal tot en met het tekenen van het hypotheek aanbod. De uiteindelijke hypotheek, inclusief de kosten voor de hypotheek adviseur wordt door de notaris bij overdracht afgehandeld.



Deze recensie is geplaatst op 24-08-2017.

Wij als broers, werden eerst bij de grote banken afgewezen op het feit dat we broers waren en samen een huis wilde kopen. De adviseur heeft ons duidelijk gemaakt dat er geen problemen waren en dat het gewoon mogelijk. Met zijn deskundigheid en bevlogenheid en zeer goede samenwerking voelde dit al snel heel positief en vertrouwelijk. Naarmate het proces vorderende werd alles duidelijk uitgelegd en werd er echt tijd voor ons vrijgemaakt. Als er iets niet in orde was werd dat gelijk opgelost en gezegd. En als er ook maar iets was konden we bellen of werden we gebeld. De adviseur heeft ons enorm geholpen en ervoor gezorgd dat we niet zoveel nakijken hadden naar het kopen van een huis. Wij zijn uitstekend begeleid en raden iedereen de adviseur aan



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2017.

Tijdens mijn vakantie in het buitenland heeft mijn vader een bezichtiging gedaan voor een klushuis. Daarna meteen op gesprek geweest bij de adviseur. Ondanks tijdverschil en lange afstand zoveel goede hulp gehad. Omdat er haast achter zat bij verkopende partij heeft ze er ook voor gezorgd dat alles op tijd binnen was. Ze heeft me ook nog geholpen met opstellen van bouwdepot. Mede dankzij haar heb ik het huis kunnen kopen en ben ik nu druk aan de klus!



Deze recensie is geplaatst op 29-07-2017.

Ik ben heel erg tevreden over de begeleiding van de adviseur en haar collega's van de Hypotheekadviseur. Beter kan eigenlijk niet. Zij heeft mij in het verleden al geholpen en ik was zo tevreden dat ik direct weer naar haar toe ben gegaan met de koop van mijn huidige woning. Ik ervaar het contact als betrokken, kundig, enthousiast. De adviseur was uitstekend bereikbaar als ik vragen had en als zij er niet was kon ik ook met mijn vragen bij anderen terecht. Zij zocht alles goed uit, was objectief waarbij ik het gevoel had dat mijn belang het enige was dat telde. Kortom: Ik kon in de hectische tijd van een huis verkopen, een ander huis kopen, verhuizen, etc. volledig bouwen en terugvallen op de adviseur. Voorlopig hoop ik geen ander huis te kopen, maar als ik dat doe, dan weet ik naar wie ik weer toe ga.



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2017.

De hypotheekadviseur nam alle tijd om alles rustig uitleggen, als iets niet begreep . Je kon alle wensen die ik had ter sprake brengen, om samen met de adviseur uit te zoeken wat de beste hypotheek voor mij was.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.