keyboard_arrow_up

De Verzekeringsadviseur Bergschenhoek | Lansingerland

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Verzekeringsadviseur Bergschenhoek | Lansingerland.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Aantrekkelijke pakketkortingen
 2. Al uw verzekeringen onder één dak
 3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1568 beoordelingen

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Jacco Entius - Bemiddelaar Hypotheken Jacco Entius Bemiddelaar Hypotheken
 • Ivo Hofstede - Financieel adviseur Ivo Hofstede Financieel adviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Karin Brouwers - Hypotheekadviseur Karin Brouwers Hypotheekadviseur
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst
 • Tineke Hofman - Verzekeringsadviseur Tineke Hofman Verzekeringsadviseur
Plaats Review

Reviews

De Verzekeringsadviseur Bergschenhoek | Lansingerland heeft 198 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 11-04-2018.

Een adviseur die op zoek gaat naar de voor ons beste keuze. Bijzonder te spreken over het gehele traject van oriëntatie tot de uiteindelijke offerte. Verder de communicatie verloopt echt super goed met zowel de adviseur als de backoffice.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2018.

Goede betrouwbaar advieskantoor met geweldig personeel. Kort op de bal en altijd snel met het beantwoorden van je vragen, top service!!



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2018.

Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Het ging om de aankoop van onze eerste woning en we hadden hier zelf weinig verstand van. We zijn blij dat we voor deze adviseur hebben gekozen. Nooit was een vraag te veel en binnen een paar uur kregen we al reactie terug. Alles werd snel afgehandeld en binnen één maand nadat ons bod geaccepteerd was is de hypotheek al rond. Aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 13-03-2018.

De adviseur heeft ons goed geholpen. Kan goed en duidelijk uitleggen wat hij doet en waarom. Geeft een persoonlijk, op maat advies. Hij neemt zorgen uit handen en regelt veel. We hadden veel vertrouwen in hem en dat heeft hij zeker waar gemaakt. Kortom aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 21-02-2018.

Erg vriendelijk, snel en kundig. Mijn vriendin en ik hadden een net wat lastigere aanvraag omdat ik pas kort ZPP'er ben. Wij zijn goed en duidelijk geadviseerd over de verschillende aanbieders en zo tot een scherp aanbod gekomen met uitstekende voorwaarden. Ik had op een een dinsdag het laatste document ingestuurd en op woensdag lag er al een bindende offerte klaar.



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2018.

Voor de hypotheek adviseur gekozen na vergelijking van 3 spelers op deze markt in onze regio. Helder gesprek. Geen overbodige poespas, GEEN 3 delig grijs, samen naar einddoel; de juiste hypotheek. Termijnen werden prima gecontroleerd en gehandeld waar nodig. De ingevulde namen waren de mensen waar ik mee te maken had, voor alle een dikke voldoende, top! Situatie was best complex, midden in scheiding, reeds gekocht huis, uitkopen oude woning enz. Alles op juiste moment gelukt.



Deze recensie is geplaatst op 16-02-2018.

Alles wordt uitgelegd in normale taal en hij staat continu voor je klaar en geeft snel reactie of toelichting bij een vraag die we via de mail stuurde. Verder zorgt hij ervoor dat alles snel en efficiënt aangevraagd wordt. Beschikt van te voren over zoveel kennis dat de hyptoheek binnen een week helemaal correct en goed is geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 14-02-2018.

Mijn vriendin en ik gingen op advies naar de adviseur voor onze eerste hypotheek gesprek. Wij beide onervaren in dit wereldje, zijn naar onze mening goed begeleidt door de adviseur. Hij heeft alles zeer begrijpbaar uitgelegd, en uiteindelijk hebben wij kort geleden onze definitieve offerte getekend. Wij zijn er erg blij mee in ieder geval en komen indien nodig dan ook zeker terug.



Deze recensie is geplaatst op 09-02-2018.

kundig advies, met oog voor details, we voelden ons mede erg geholpen door een collega, echt een steun bij het regelen van alle zaken!



Deze recensie is geplaatst op 16-01-2018.

Professioneel, deskundig, vriendelijk en accuraat!



Deze recensie is geplaatst op 13-01-2018.

Als zelfstandig ondernemer in de advocatuur was ik opzoek naar een adviseur, met veel kennis en ervaring voor het financieringen van mijn nieuwbouwwoning. Na diversen gesprekken met de traditionele banken en hypotheekkantoren, uiteindelijk terecht gekomen via een makelaar bij de Hypotheekadviseur Lansingerland. Als snel was het duidelijk dat Ivo en zijn team veel ervaring en kennis hebben in het financieringen van mijn nieuwbouw en beoordelen van jaarcijfers. Het hele team van de hypotheekadviseur Lansingerland is betrokken communiceren snel accuraat en vriendelijk. Compliment voor de begeleiding!



Deze recensie is geplaatst op 15-12-2017.

Goeie service! Op vragen werd snel gereageerd en gehandeld. Het hele hypotheekaanvraag tot goedkeurings proces was zeer snel gegaan.



Deze recensie is geplaatst op 12-12-2017.

Efficiente en accurate service gehad van de adviseur en zijn team bij het vinden van de juiste hypotheek voor ons komplex project. Het betrof hier een hypotheek voor de financiering van een kavel en nog te bouwen huis in Lansingerland waarbij de standaard vereisten (vergunningen etc) voor het verkrijgen van een hypotheek (nog) niet aanwezig waren en waar de standaard (hypotheek) banken (en dito adviseurs) geen zin, tijd of kunde voor in huis hadden. Uiteindelijk wist de adviseur ons een passende hypotheek aan te bieden waarbij zowel geduld als snel en efficient handelen elkaar in razend tempo opvolgden. Zeker een aanrader voor diegene die niet in standaard situaties zitten.



Deze recensie is geplaatst op 11-12-2017.

Erg betrokken en zijn best gedaan er voor ons het beste uit te halen.



Deze recensie is geplaatst op 20-11-2017.

Zeer vriendelijk en neemt ruim de tijd voor vragen. Legt alles heel concreet aan de hand van dagelijkse voorbeelden uit. Heel fijn geholpen en raden het iedereen aan!



Deze recensie is geplaatst op 24-10-2017.

Betrokken Zorgvuldig Deskundig Betrouwbaar Kortom, een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 18-10-2017.

Via een makelaar in contact gekomen met de adviseur. Als ik het in het kort zou moeten samenvatten: - Zeer vakkundig - Neemt ruim de tijd voor zijn klanten - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Maakt een helder voorstel en denkt proactief mee - Prijskwaliteit verhouding is prima Wij zijn zeer blij dat de adviseur ons heeft geholpen en heeft ontzorgt met het in orde maken van de hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2017.

Het contact via de adviseur verliep snel en er was ruimte om in de avond met elkaar te overleggen. Een goede start. De adviseur had duidelijk ervaring met nieuwbouwprojecten, wat voor ons waardevol was. Wij wisten zeker dat we verder het traject in zouden zetten met de Hypotheekadviseur toen er vragen werden gesteld waar we het antwoord nog niet van paraat hadden. Op dat moment waren wij overtuigd van de meerwaarde. Als zelfstandige had ik verwacht dat het aanvraagproces voor een hypotheek bij de bank lang(er) zou duren. Maar dat viel heel erg mee. Doordat alle informatie aan de voorkant goed opgevraagd was en de mensen op kantoor de stukken zelf hadden beoordeeld, bleek de uiteindelijke acceptatie van de bank slechts 5 dagen in beslag te nemen. Kortom, Zeker een waarde toevoegende dienstverlener.



Deze recensie is geplaatst op 17-09-2017.

Super uitleg in laat maar zeggen jip en Janneke taal zodat iedereen het begrijpt . En bij vragen duidelijk antwoord. Raad iedereen de hypotheekadviseur aan.



Deze recensie is geplaatst op 14-09-2017.

Wij zijn meer dan uitstekend geholpen door de adviseur en zijn collega's. Ik ben ondernemer en mijn vriendin had net een nieuwe baan, maar dat stond ons totaal niet in de weg volgens de adviseur en dat bleek ook te kloppen. Gedurende het proces zijn wij besloten wij een toch een andere woning te kopen om die vervolgens toch ook te gaan verbouwen, wederom geen problemen en alles is super snel, goed geregeld. Ik zou iedereen aanraden om via en met behulp van De Hypotheekadviseur - Lansingerland een hypotheek af te sluiten.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Aantrekkelijke pakketkortingen
 2. Al uw verzekeringen onder één dak
 3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.