keyboard_arrow_up

De Verzekeringsadviseur Sander van Lith

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Verzekeringsadviseur Sander van Lith.

Openingstijden

ma 09:00 – 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 – 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 – 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 – 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 – 17:30 uur 's avonds op afspraak
  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1568 beoordelingen

Medewerkers

  • Sander van Lith - Hypotheekadviseur Sander van Lith Hypotheekadviseur
  • Stephanie Steenes - Medewerker Binnendienst Stephanie Steenes Medewerker Binnendienst
Plaats Review

Reviews

De Verzekeringsadviseur Sander van Lith heeft 23 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 25-03-2018.

Zeer positieve ervaring gehad met deze adviseur. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en het gehele proces verliep erg soepel. Ik zou hem iedereen van harte aanbevelen.



Deze recensie is geplaatst op 26-02-2018.

Persoonlijke aanpak, goede uitleg en advies. Komt bij je langs thuis, no-nonsense aardige vent!



Deze recensie is geplaatst op 14-02-2018.

Niemand kon ons verder helpen aan een hypotheek omdat we beide ZZper zijn. De adviseur vond het geen probleem en ging er alles aan doen om een hypotheek rond te krijgen voor ons. En dat is gelukt! Daarnaast is het ook nog eens een onwijs toffe gast! Onwijs bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 10-08-2017.

Uitstekende hypotheekadviseur samen met het team! Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Goed bereikbaar en denkt heel erg mee! Een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 03-08-2017.

Ik maakte een sprong in het diepe wat ik erg spannend vond!! Gelukkig heb ik de adviseur ontmoet en hij heeft mij zo gecoacht dat ik knopen heb doorgehakt. Ik ben gegroeid en heb geleerd. Iets wat ik niet begreep legde de adviseur zonder moeite nog een keer uit net zolang dat ik het wel begreep. Ook zijn assistente is altijd bereid om je te helpen!! Niet alleen zakelijk gebied maar ook op persoonlijk gebied heb ik me enorm gesteund gevoeld!! Ik zeg een top team en ben super blij dat ik ze ontmoet heb!!!!



Deze recensie is geplaatst op 18-03-2017.

Scherpe en accurate begeleiding. Van het begin tot einde geadviseerd waar nodig, bij vragen altijd duidelijke feedback en uitleg. Vanaf het eerste moment op mijn gemak gesteld, zodat je niet het gevoel krijgt dat je een klant bent maar met iemand werkt die je zo goed en snel mogelijk wil helpen om een eigen plekkie te hebben.



Deze recensie is geplaatst op 05-10-2016.

De adviseur kwam op ons over als een vriendelijk en professioneel adviseur en legde alle onderdelen voor het veranderen van onze hypotheek heel goed en duidelijk uit, bovendien was er altijd heel goed contact met zijn medewerkster die zijn kantoor runt. Alle zaken zijn uiteindelijk perfect geregeld voor ons.



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2016.

zeer persoonlijk, en erg professioneel, kon gelukkig ook buiten de normale kantoor uren terecht, erg handig voor ons werkende mensen. goed geholpen en mijn droomhuis kunnen kopen.



Deze recensie is geplaatst op 06-04-2016.

Ik moest een factuur van een bepaald bedrag betalen. Hij geeft aan dat het genoemde tarief (ook op Advieskeuze.nl) alleen voor de hypotheek is en dat ik daarop ook nog een bedrag moet betalen voor de overlijdensrisicoverzekering (kom je overigens ook niet uit op het bedrag uit wat ik moest betalen maar dat kunnen ze ook niet verklaren). Geen extra diensten genomen, gewoon een startershypotheek. Let op met wat je tekent.



Deze recensie is geplaatst op 06-02-2016.

Hoewel het uiteindelijk allemaal in orde gekomen is ging het allemaal net iets te langzaam naar onze zin.



Deze recensie is geplaatst op 30-12-2015.

Gevraagd: een creatieve oplossing Geboden: Een nieuwe hypotheek op de bestaande woning en een hypotheekvrije starterswoning voor zoon tegen lagere maandlasten dan de bestaande hypotheek. Top, goed inleven en snel doorpakken voor een riante financiering. Ik zit vanaf nu op rozen🤑



Deze recensie is geplaatst op 18-10-2015.

De adviseur is verfrissend duidelijk, geen jargon en geen gedoe. De adviseur stelt je op je gemak en geeft je een eerlijk advies. Niet voor niks komen we wederom bij hem terug. Ik kan hem van harte aanbevelen!



Deze recensie is geplaatst op 10-09-2015.

Ik ben erg tevreden over de adviseur. De adviseur is goed te bereiken en is bereid om advies tot in puntjes te geven. Kortom: Hij is de beste adviseur tussen alle adviseurs, waar we voorheen mee te maken hebben gehad!!



Deze recensie is geplaatst op 10-09-2015.

Zeer vriendelijke en betrouwbare adviseur. Geeft goed en duidelijk advies. Erg vriendelijk, oplossingsgericht en goed bereikbaar!!



Deze recensie is geplaatst op 02-09-2015.

De adviseur heeft mij snel, duidelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste hypotheek. Hij kwam met goede ideeën die het best bij mijn situatie van toepassing waren! Mijn volgende hypotheek laat ik zeker weer door hem verzorgen!!



Deze recensie is geplaatst op 05-08-2015.

Super gozer, heel erg betrokken met zijn klanten. Alles tot aan de puntjes gereageerd! Een echte aanrader!!!



Deze recensie is geplaatst op 12-07-2015.

De betrokkenheid en interesse die de adviseur toont vind ik uitzonderlijk. Hij is eerlijk, transparant en legt alles uit zodat het voor iedereen duidelijk is. Ongeacht de situatie of tijdstip kan je hem bellen. Hij creëert een professionele en tevens gezellige situatie. Zelfs nadat alles rond is blijft hij oprecht geïnteresseerd in hoe alles verloopt met het huis. Zelfs randzaken, zoals alle andere lopende verzekeringen, gaat hij nakijken of dit nog toepasbaar is of nog makkelijker kunnen. Kortom ik heb helemaal niks om op aan te merken! Deze beoordeling is niet vanwege dat dit de eerste en meteen de laatste adviseur was, want wij zijn hiervoor nog naar 4 andere geweest en allemaal geven ze het gevoel dat je gewoon een nummertje bent. Bij deze adviseur is dit dus absoluut niet zo, ik adviseer hem dan ook aan iedereen!



Deze recensie is geplaatst op 11-06-2015.

Een duidelijke en heldere uitleg over de hypotheek mogelijkheden, een persoonlijke benadering, geen 9/5mentaliteit en niets is teveel. Inmiddels denk ik wel zes gesprekken bij ons thuis gehad om te zorgen dat alles goed geregeld is. Naast een professionele benadering ook interesse in persoonlijke zaken. Ik was hoog zwanger tijdens de eerste gesprekken en bij ieder telefoontje werd gevraagd hoe het ging.



Deze recensie is geplaatst op 01-06-2015.

Professioneel, zeer klantvriendelijk



Deze recensie is geplaatst op 18-03-2015.

Goed bereikbaar, duidelijke uitleg, snel handelen en open voor alle vragen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.