keyboard_arrow_up

De Verzekeringsadviseur Vlaardingen | Stigter

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met De Verzekeringsadviseur Vlaardingen | Stigter.

Openingstijden

ma Op afspraak
di Op afspraak
wo Op afspraak
do Op afspraak
vr Op afspraak
  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 1568 beoordelingen

Medewerkers

  • Brian Stigter - Financieel adviseur Brian Stigter Financieel adviseur
Plaats Review

Reviews

De Verzekeringsadviseur Vlaardingen | Stigter heeft 57 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.8.



Deze recensie is geplaatst op 10-04-2018.

We twijfelde of we onze hypotheek zelf gingen regelen of via een tussenpersoon. Uiteindelijk blij dat we voor de adviseur hebben gekozen. Hij werkt netjes, duidelijk en snel en neemt voor zover mogelijk alles uit handen.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2018.

Zoals altijd een goed gesprek over de gevraagde informatie.



Deze recensie is geplaatst op 27-03-2018.

heldere en duidelijke uitleg gegeven. thuisbezoek is zeer gewaardeerd en tussentijdse updates waren zeer waardevol,



Deze recensie is geplaatst op 25-03-2018.

Ondanks onze unieke situatie is alles zeer goed verlopen. Wij zijn uiterst tevreden met deze adviseur. Hij regelt alles voor je en de communicatie wordt kort gehouden. Bij iedere verandering of extra informatie wordt er meteen contact opgenomen en overlegd. De puzzelstukken waren bij ons heel moeilijk en het is prima in elkaar gelegd. Top gedaan!



Deze recensie is geplaatst op 19-03-2018.

Zeer deskundig en heel duidelijk. Staat altijd klaar voor zijn klanten, luistert heel goed naar de wensen en geeft duidelijke adviezen. Keuzes hebben consequenties, hierin werd transparant geadviseerd.



Deze recensie is geplaatst op 17-03-2018.

De adviseur is een echte professional. Hij weet precies waar hij het over heeft. Daarnaast is hij een zeer sympathieke persoonlijkheid. De combinatie van professionaliteit en een sympathiek karakter is voor mij van essentieel belang, want je moet je prettig voelen bij de hypotheekadviseur. Je moet hem vertrouwen, want hij geeft je advies met finananiele implicaties. Daarnaast verliep de communjcatie met de adviseur voortreffelijk. Hij heeft altijd op zeer korte termijn op mijn emails gereageerd. Als ik weer een hypotheekadviseur nodig zou mogen hebben, dan weet ik wel bij wie ik moet zijn.



Deze recensie is geplaatst op 07-02-2018.

Na mijn eerste hypotheek via de adviseur geregeld te hebben ben ik deze keer voor een omzetting van de hypotheek gegaan. Ik ben zelf niet zo goed met het archiveren van mijn administratie dus het was fijn dat hij wel alles administratief op orde heeft en alle gegevens nog had van mijn originele hypotheek. Ik hoefde dus niks meer uit te leggen over mijn huidige situatie en we konden meteen overgaan op het omzetten van de hypotheek. Goed advies, duidelijke uitleg en hij neemt de tijd voor je.



Deze recensie is geplaatst op 12-01-2018.

De adviseur was transparant en eerlijk over zijn advies en werkwijze. Zeer deskundige hulp en geen probleem om zaken nogmaals uit te leggen indien iets onduidelijk was. Ook het uitzoeken en samenwerken met een geldverstrekker (ASR) waar hij geen ervaring mee had, was geen enkel probleem!



Deze recensie is geplaatst op 05-12-2017.

De adviseur is een vakkundige, betrokken adviseur. Hij ontzorgt!



Deze recensie is geplaatst op 30-11-2017.

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van zijn diensten, zoveel jaren geleden alleen, nu met partner. Dankzij bruikbare tips van de adviseur akkoord weten te bereiken op ons droomhuis. Financiering conform verwachting er verder soepel doorheen gekomen. Verder fijne gozer en leuke gesprekken gehad.



Deze recensie is geplaatst op 30-10-2017.

Mijn situatie was complex vanwege 2 hypotheken die ik af moest lossen en meerdere partijen die betrokken waren. De adviseur is een kundig adviseur en heeft mij ontzettend goed en passend advies gegeven. Een top kerel!



Deze recensie is geplaatst op 11-10-2017.

Zeer vakkundig, zeer behulpzaam, niks is te veel en een snelle en accurate dienstverlening. Staat geheel in dienst van de klant.



Deze recensie is geplaatst op 11-09-2017.

Excellent service. Very clear and explicit with an in-depth analysis over every situation and possible scenario. The advisor took into consideration the whole aspect of what we wanted and advised us in the best way to handle our matters.



Deze recensie is geplaatst op 03-08-2017.

De adviseur is heel direct en eerlijk, hij zoekt alle mogelijkheden uit. Legt deze allemaal uit om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen. En hij werkt heel snel. Hij reageert ook heel snel op mailtjes met vragen.



Deze recensie is geplaatst op 11-07-2017.

Zeer behulpzaam met zoeken naar een goede oplossing



Deze recensie is geplaatst op 19-06-2017.

De adviseur heeft ons goed de situatie in kaart gebracht, was flexibel en heeft ons juist geadviseerd. Is heel duidelijk en eerlijk in zijn uitleg, kan heel snel schakelen en bovendien komt hij altijd zijn afspraken en/of beloftes na. Daarnaast is hij een prettig persoon om zaken mee te doen. Hij heeft ons heel snel en super geholpen!!



Deze recensie is geplaatst op 16-06-2017.

Wij zijn getipt om een hypotheekgesprek te plannen met de adviseur. Zeer flexibel in afspraken maken (na werktijd), duidelijk en eerlijk in zijn advies en begeleiding van A tot Z in dit proces.



Deze recensie is geplaatst op 27-02-2017.

Hij hielp ons goed met de situatie in kaart te brengen, was flexibel en heeft ons juist geadviseerd. Zeker met betrekking tot de NHG heeft hij ons waardevol advies gegeven.



Deze recensie is geplaatst op 17-02-2017.

De adviseur is heel duidelijk en eerlijk in zijn uitleg, kan heel snel schakelen en bovendien komt hij altijd zijn afspraken en/of beloftes na. Zelfs wanneer er nog niets te melden is, houdt hij je op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast is de adviseur een prettig persoon om zaken mee te doen. Hij heeft ons heel snel en super geholpen!!



Deze recensie is geplaatst op 10-02-2017.

We hebben duidelijke uitleg van de mogelijkheden gekregen waarvoor de adviseur ook echt de tijd nam. Hij had goed antwoord op onze vragen, was prettig om mee om tafel te zitten en reageerde vlot op emails.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 1557 beoordelingen.