keyboard_arrow_up

Premium klant worden

Bent u klant of wilt u klant worden bij De Verzekeringsadviseur? Als u op zoek bent naar een huis dan kunt u bij ons Premium klant worden. Wij zijn namelijk onderdeel van de landelijke keten De Hypotheekadviseur Nederland en bieden alles onder één dak; van het regelen van uw hypotheek tot het afsluiten van verzekeringen en kredieten. Daarom kunnen we u een mooi aanbod doen als u Premium klant wordt.

Wanneer u Premium klant wordt, profiteert u van vele voordelen:  

 • U krijgt u een jaar lang continu begeleiding bij de zoektocht naar een woning
 • U krijgt al binnen 72 uur een hypotheekrenteaanbod
 • U krijgt bij iedere woning een tussentijdse maandlastenberekening. Zelfs na het wijzigen van de rente of na een nieuwe bezichtiging sturen we u een nieuwe maandlastenberekening toe
 • U krijgt de eerste 3 maanden een gratis woonpakket (opstal- en inboedelverzekering)
 • Gratis gebruik van onze handige app
 • Als extraatje ontvangt u van ons een handige verhuisdozen set.

Wilt u een streepje voor op andere kopers? Wordt dan Premium klant. U weet al voor aankoop van uw woning wat uw hypotheekmogelijkheden zijn en de bijbehorende maandlasten. U heeft dus de zekerheid van een passende hypotheek en bent goed voorbereid wanneer u een bod gaat doen op uw droomhuis. En daarnaast bent u gewoon goed verzekerd via De Verzekeringsadviseur!

Gratis afspraak maken

Gratis Premium klant worden

U kunt eigenlijk gratis Premium klant worden. U betaalt dan wel eenmalig € 250, maar krijgt deze kosten retour wanneer u binnen 12 maanden een hypotheek afsluit bij de Hypotheekadviseur. En maakt u iemand anders ook Premium klant? Dan krijgt u nog eens € 250,-, wanneer ook hij of zij een hypotheek afsluit. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de voorwaarden en nog meer voordelen waarvan een Premium klant profiteert.

De Hypotheekadviseur is een onafhankelijke organisatie. Wij werken 100% onafhankelijk en transparant. Omdat wij met meerdere hypotheekverstrekkers samenwerken, krijgt u bij ons altijd de laagste hypotheekrente garantie!

Vrijblijvend een afspraak maken

  Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Aantrekkelijke pakketkortingen
  2. Al uw verzekeringen onder één dak
  3. Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Score op basis van 1557 beoordelingen.